Λίγα Λόγια από εμάς

       Το δωμάτιο ''The Litchver Woodland'',  αποτελεί μια έμπνευση να δημιουργήσουμε μια πραγματική ατμόσφαιρα δάσους μέσα στην καρδιά της πόλης στον Άγιο Δημήτριο.

      Το δάσος του Litchver ''βρίσκεται''  βαθειά μέσα  στα Καρπάθια Όρη της Ρουμανίας. Η ομάδα υποδείεται μια παρέα κατασκηνωτών οι οποίοι αψηφόντας τις φήμες πως το δάσος είναι στοιχειωμένο, παίρνει την απόφαση να ταξιδέψει μέχρι το κοντινότερο χωριό, και να συναντήσει έναν ντόπιο χωρικό που θα τους βοηθήσει, δινοντας τους το παλιό του αυτοκίνητο, ώστε να μεταβούν μόνοι μεχρι το σημείο.

      Το σενάριο του δωματίου έιναι βασισμένο σε αυξάνουσα ψυχολογική φόρτιση με στοιχεία τρόμου, χαρακτηρίζοντας το έτσι  ως ''Ψυχολογικού θρίλερ/Τρόμου''. Τα μέλη της κάθε ομάδας έχουν απόλυτη ελευθερεία των κινήσων τους στο χώρο με κάθε τους απόφαση να κρίνει και την έκβαση της παράτολμης αυτής εκδρομής. Για την μεγαλύτερη ενσάρκωση της ατμόσφαιρας υπάρχει ποινή ή/και προσωρινή "φυλάκιση" σε περίπτωση που  σας ακουμπήσει/πιάσει κάποιος χαρακτήρας του δάσους.

      Ηθοποιοί, Surround Crystal ήχος και φώτα σε συγχρονισμό, θα απαιτήσουν ελάχιστη εως καθόλου φαντασία και στον πιο απαιτητικό συμμετέχων, ώστε να ζήσει μια εμπειρία, παρόμοια με αυτή του Cinema, αλλά σε πραγματικές συνθήκες. 

© 2023 by Dare Escape Rooms. 

  • White Facebook Icon